What is it?

Discussion in 'Reality Check' started by Nikki, Aug 15, 2003.

  1. Nikki

    Nikki
    [OP]
    Guest

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    BeDfoRd, NS, CaNaDa
    EVERYTIME, I log on to a internet page, and every now and then... a little warning box appears... it say an error has occured on a certain web page, would I like to continue running scripts on it, yes or no.....

    WTF... HOW DO I GET RID OF IT!!!???!!!!
     
  2. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    74,845
    Likes Received:
    4,631
    Location:
    Halifax
    What version of Internet Explorer are you running? (Help->About Internet Explorer)
     
  3. Nikki

    Nikki
    [OP]
    Guest

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    BeDfoRd, NS, CaNaDa
    Windows XP Pro
     
  4. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    74,845
    Likes Received:
    4,631
    Location:
    Halifax
    ok, I need to know what version of Internet Explorer. Look up, click on the help menu and choose "About Internet Explorer". I need to know the full version number.
     
  5. Nikki

    Nikki
    [OP]
    Guest

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    BeDfoRd, NS, CaNaDa
    ??? Here we go, again :rolleyes:

    I can't locate help... holy fuck... I change all my programs around... please help me Boots... pleeeeeeeeeease !!!!
     
  6. Banned/Deleted User

    New Member

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Fill Me In
  7. Nikki

    Nikki
    [OP]
    Guest

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    BeDfoRd, NS, CaNaDa
    You are the best, Anthony *kisses*

    Version 6.0.2600.0000.xpclnt_qfe.021108-2107

    Is that good? If not I'll find out the rest of the info for you =)
     
  8. Banned/Deleted User

    New Member

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Fill Me In
    If only I had a dime for every time I heard that :( :lol:
     
  9. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    74,845
    Likes Received:
    4,631
    Location:
    Halifax
    It only took a picture diagram for you to follow those intructions. bravo! :lol:

    dialup or high speed?
     
  10. Pottie

    .

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    17,358
    Likes Received:
    120
    Location:
    Halifax
    You'd have 10 cents...... :lol:
     
  11. Nikki

    Nikki
    [OP]
    Guest

    Joined:
    Jun 19, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Location:
    BeDfoRd, NS, CaNaDa
    dial-up for now... high speed next month

    Oh no... he'd have more than that, eh!! hehehehe :wink:
     
  12. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    74,845
    Likes Received:
    4,631
    Location:
    Halifax
    Just goto windowsupdate.microsoft.com when you get high speed :)
     

Share This Page