safe mode?

Discussion in 'Tech Talk' started by E Dubbin, Mar 8, 2004.

  1. E Dubbin

    E Dubbin
    [OP]
    New Member

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Location:
    hali
    i have windows ME how do i get to safe mode?
    im computer illiterate lol
     
  2. LMAC

    _

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    15,790
    Likes Received:
    187
    Location:
    Ottawa
    shut down the computer, then restart
     
  3. E Dubbin

    E Dubbin
    [OP]
    New Member

    Joined:
    Aug 5, 2003
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    Location:
    hali
    nope, i duno if its the virus or what but it wont let me .. is there n e way i can manually do it....

    fuckin hate viruses
     
  4. Shafft

    RC-OG

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    10,673
    Likes Received:
    58
    Location:
    HRM
    F8 when booting.
     
  5. Xtreme989

    Active Member

    Joined:
    Sep 5, 2003
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bridgewater
    should give you a menu, and choose safe mode....should be option 3. IF that doesn't work....just turn the PC off without shutting it down, using the switch....and it should bring itself back into safe mode.
     

Share This Page