Router causing slow internet connection?

Discussion in 'Tech Talk' started by IXLR8, Jan 23, 2004.

  1. IXLR8

    IXLR8
    [OP]
    I concur

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hali
    I installed a router a few days ago (D-link di-704p), and I have an extremely slow internet connection (like 1.4-7 Kbps). Other than the router, what could be causing this? I'm with eastlink, if that helps any.
     
  2. Dural

    Insert something witty

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Messages:
    4,904
    Likes Received:
    0
    Location:
    Newmarket
    Remove the router and check your speeds.
     
  3. IXLR8

    IXLR8
    [OP]
    I concur

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hali
    Yeah, connection is fine without the router. I just uploaded new firmware, problem solved.
     
  4. Kat

    Kat
    Active Member

    Joined:
    Oct 1, 2003
    Messages:
    4,498
    Likes Received:
    0
    Location:
    NB
    Talk to Golliwog about this, we were having the same problem with our computers, he might be able to help you or tell you where to get the answers. I'd email him tho he doesn't come on here much.
     
  5. Dural

    Insert something witty

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Messages:
    4,904
    Likes Received:
    0
    Location:
    Newmarket
    refer to the above

     
  6. Davan

    do what now?

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    1,876
    Likes Received:
    0
    Location:
    Calgary
    Interesting. I have that exact same model, bought it over a year ago, never had any connection speed problems...
     

Share This Page