Logging in, logging in, logging in, & Nookie

Discussion in 'Reality Check' started by Cisco, Jun 18, 2003.

  1. Cisco

    Cisco
    [OP]
    New Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    DC
    Every time I try to post I am asked to log in again and again.

    Also, the Nookie forum is not appearing from the main menu.
     
  2. Cisco

    Cisco
    [OP]
    New Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    DC
    I've tried to "delete" my avatar from "My Profile" and I get "invalid session" error.

    After you post something then return to the "main menu?" by clicking the "reality-check.ca" picture logo (top left), you see the main forum menu but it's not up to date. You have to hit refresh to get the most current info.
     
  3. Cisco

    Cisco
    [OP]
    New Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    DC
    In fact everytime you post something and you return to the forum, you have to hit refresh in order to see the latest info.
     
  4. MelBethRose

    New Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    197
    Likes Received:
    0
    Location:
    Houston, TX
    Everything is working fine for me. . .
     
  5. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    74,711
    Likes Received:
    4,575
    Location:
    Halifax
    Cisco, did you delete all your cookies and temporary internet files? What kind of connection are you on?
     
  6. Banned/Deleted User

    New Member

    Joined:
    Jun 2, 2003
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Fill Me In
    Works fine for me, Set your cache settings to update automatically everytime instead of loading from the cache.. and set your cache size to 1mb.. way faster and less probs..
     

Share This Page