Kind of a tech ques.

Discussion in 'Tech Talk' started by Ohyouknowme, Aug 17, 2004.

  1. Ohyouknowme

    New Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Valley
    ...it's about Winamp. I downloaded it about 2 years ago, and one day when I changed the skin on it, the videos stopped working. Well, to be more specific the videos would play but they would be so slow compared to the sound that you couldn't watch them at all. So I uninstalled the old one about 2 weeks ago because a lot of the funny videos you guys post I want to watch, but can't. So I downloaded the newer version, and went to see if it worked, but it did the exact same thing - sounds going normal speed and video going extremely slow. It asked me if I wanted to upgrade when I went to download it, but I said no and installed a completely new winamp program. Is there anything I can do that could possibly make the videos work?
     
  2. Stallion

    Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    6,486
    Likes Received:
    0
    What are the specs on your machine?
     
  3. Ohyouknowme

    New Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Valley
    It's a 95 IBM, but it was upgraded to Windows 98...
     
  4. Stallion

    Moderator

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    6,486
    Likes Received:
    0
    This is probably your problem.
     
  5. Dural

    Insert something witty

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Messages:
    4,904
    Likes Received:
    0
    Location:
    Newmarket
    Change the file association of video files to play with Media Player rather then Winamp.
     

Share This Page