Hub

Discussion in 'Reality Check' started by Daver, Mar 7, 2004.

  1. Daver

    Daver
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Messages:
    10,796
    Likes Received:
    38
    Location:
    halifax
    overwith, new deal below
     
  2. ANGELL

    Triple door fridge made it kid

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    4,939
    Likes Received:
    24
    Location:
    Hammonds Plains
    hit close and look in your program menu for DC++ and go from there
     
  3. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    75,148
    Likes Received:
    4,799
    Location:
    Halifax
    *DEAD*
     
  4. Daver

    Daver
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Messages:
    10,796
    Likes Received:
    38
    Location:
    halifax
    now what?

    [​IMG]
     
  5. IXLR8

    I concur

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Messages:
    1,717
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hali
    did you read the post at all? double click on RC Hub, then ask questions in there
     
  6. ANGELL

    Triple door fridge made it kid

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Messages:
    4,939
    Likes Received:
    24
    Location:
    Hammonds Plains
    Click on RC hub then hit connect

    P.S you owe me 5 bucks for this
     
  7. Daver

    Daver
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Messages:
    10,796
    Likes Received:
    38
    Location:
    halifax
    ment to put this one



    [​IMG]
    [/img]
     
  8. Xtreme989

    Active Member

    Joined:
    Sep 5, 2003
    Messages:
    2,796
    Likes Received:
    0
    Location:
    Bridgewater
    are you sure you are connecting to the right server?
     
  9. Daver

    Daver
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Messages:
    10,796
    Likes Received:
    38
    Location:
    halifax
    pretty sure, whats the server name?
     

Share This Page