Having a problem, need help.....

Discussion in 'Tech Talk' started by STYLINator, Jan 19, 2004.

  1. STYLINator

    STYLINator
    [OP]
    Missy

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    13,426
    Likes Received:
    24
    Location:
    Halifax
    Cuase its pissing me off.....
    I called Eastlink, they say that it's nothing to do with my conegtion, and that it has to do with my Internet Explorer.

    My problem is that if I open a page (any page) I always get a pop up askink if I want to continue runnig script on this page( as show in DT pic below). Like I said , if I open 10 pages, it will do it aleast 8 times.

    As well as if I have....say RC open and I want to close it! it wont let me do it for a long period of time, I usually have to use Ctrl +Alt+Delete.

    I also went to my windows update, and trieed that.....and nothing!

    Like I said, its getting anoying, any help would be great.........Thanks

    Heres what pops up!
    [​IMG]
     
  2. Rizzle

    Habs>Leafs

    Joined:
    Aug 4, 2003
    Messages:
    8,750
    Likes Received:
    0
    Location:
    west coast
    just click yes whenevr it happens :LOL:
     
  3. STYLINator

    STYLINator
    [OP]
    Missy

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    13,426
    Likes Received:
    24
    Location:
    Halifax
    If ya cant help me...then need not reply, thanks!
     
  4. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    73,271
    Likes Received:
    3,579
    Location:
    Halifax
    your 50MB bitmap is taking too long to load.....

    resize that shit then I'll help
     
  5. STYLINator

    STYLINator
    [OP]
    Missy

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    13,426
    Likes Received:
    24
    Location:
    Halifax
    DONE.......Thanks
     
  6. Shafft

    RC-OG

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    10,655
    Likes Received:
    47
    Location:
    HRM
    Looks like a peice of spywear fucking with you

    download Ad-aware run it and then try.
     
  7. Ed

    Ed
    .

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    8,757
    Likes Received:
    0
    Location:
    Halifax
    definetly spyware...
     
  8. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    73,271
    Likes Received:
    3,579
    Location:
    Halifax
  9. STYLINator

    STYLINator
    [OP]
    Missy

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    13,426
    Likes Received:
    24
    Location:
    Halifax
    Ok, but when I am finish..do I qurentine them, or delete them all, seem like its been doin this ever since I ran Adaware, but I deleted, im not sure how adaware works, ill run again, but l;ike I said.....qurentine or delete?
     
  10. Daver

    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 27, 2003
    Messages:
    10,788
    Likes Received:
    33
    Location:
    halifax
    i had that happen to me too, downloaded adware and happens once a week maybe
     
  11. STYLINator

    STYLINator
    [OP]
    Missy

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    13,426
    Likes Received:
    24
    Location:
    Halifax

    OK....but....above ???
     
  12. Shafft

    RC-OG

    Joined:
    Jun 4, 2003
    Messages:
    10,655
    Likes Received:
    47
    Location:
    HRM
    delete them all
     
  13. STYLINator

    STYLINator
    [OP]
    Missy

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    13,426
    Likes Received:
    24
    Location:
    Halifax
    ok, ill try....see if it works
     
  14. STYLINator

    STYLINator
    [OP]
    Missy

    Joined:
    Jun 9, 2003
    Messages:
    13,426
    Likes Received:
    24
    Location:
    Halifax
    WORKED...Thanks guys!
     

Share This Page