Halp v.2

Discussion in 'Tech Talk' started by Elcoopto, Jan 20, 2009.

  1. Elcoopto

    Elcoopto
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    25,038
    Likes Received:
    155
    Location:
    Downtown
    So, my internet now refuses to connect using a cable, wireless works like a dream but when I plug it in it just refuses to connect. RAGE.

    Any ideas?
     
  2. Mitch

    Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    24,248
    Likes Received:
    587
    Location:
    Bedford
    FFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
     
  3. Elcoopto

    Elcoopto
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    25,038
    Likes Received:
    155
    Location:
    Downtown
    precisely
     
  4. tribeachpunk

    @tbpHFX

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    34,990
    Likes Received:
    247
    Location:
    Halifax, NS
    1. Disable LAN adapter in your Control Panel's Network Connections.
    2. Enable adapter.
    3. ???
    4. Profit
     
  5. User1628

    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    45,612
    Likes Received:
    90
    Location:
    Nova Scotia
    try a new cable
     
  6. Muricane

    MY AV IS ME

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    39,426
    Likes Received:
    169
    My guess was it wasn't enabled to begin with. :o
     
  7. Elcoopto

    Elcoopto
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    25,038
    Likes Received:
    155
    Location:
    Downtown
    it was disabled for some reason.

    I fucking love the shit out of you.

    :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:


    +rep
     
  8. Elcoopto

    Elcoopto
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    25,038
    Likes Received:
    155
    Location:
    Downtown
    how in the titscock did it disable itself?
     
  9. Elcoopto

    Elcoopto
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    25,038
    Likes Received:
    155
    Location:
    Downtown
    I already tried that. TBP > you.
     
  10. tribeachpunk

    @tbpHFX

    Joined:
    Aug 25, 2004
    Messages:
    34,990
    Likes Received:
    247
    Location:
    Halifax, NS
  11. Mystik

    New Member

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    15,048
    Likes Received:
    0
    Location:
    Halifax
    It sometimes will because of the wireless.
     
  12. jspurr

    Well-Known Member

    Joined:
    Sep 27, 2004
    Messages:
    3,629
    Likes Received:
    120
    Location:
    Meaghers Grant
    do you have a dell laptop? sometimes the power scheme shuts off that port when its not plugged into the AC power....
     
  13. Elcoopto

    Elcoopto
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    25,038
    Likes Received:
    155
    Location:
    Downtown
    yes and yes.
     

Share This Page