1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Firefox probs?

Discussion in 'Reality Check' started by Scott, Jan 31, 2005.

  1. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,669
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Anyone have a problem with icons and smilies and stuff not loading right? like someones avatar may be used for some other image or a you click on on smilie but you get another?

    Doesnt happen really on this forum, but on many others it does for me. Any ideas? i've updated everything. Dont want to go back to ie, but its annoying.
     
  2. ZorK

    I post, therefore I exist

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Location:
    waaaaaaay down south
    nope, 'try restarting' :D:D
     
  3. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,669
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    lol..done that, no help. i dont really wanna reinstall it as i dont wanna loose all my bookmarks and extensions.
     
  4. ZorK

    I post, therefore I exist

    Joined:
    Jan 12, 2005
    Messages:
    355
    Likes Received:
    0
    Location:
    waaaaaaay down south
    why would u loose them? just export them, reinstall it, import them, post again
     
  5. JoeLouie

    Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    14,537
    Likes Received:
    236
    Location:
    Lower Sackville
    I had that problem for a bit too, I don't think I did anything special to fix it, I think it just stopped on it's own after a while. It was friggin' annoying though.
     
  6. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,669
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    ok, i uninstalled firefox, and reinstalled it. Strangly all my bookmarks and extensions are still here. not sure why. but so far no errors.
     
  7. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,669
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
  8. Pidgeon

    New Member

    Joined:
    Jan 24, 2004
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Location:
    APT 404
  9. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,669
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Grrrr, highly frustrating. Dunno whats causing the images to load wrong. twice now i've removed firefox and reinstalled. what a pain!
     

Share This Page