1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Eastlink Webspace?

Discussion in 'Reality Check' started by Scott, Aug 30, 2004.

  1. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    How can you tell when you use up your 5mb? How does Eastlink police this?
     
  2. LMAC

    _

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    16,119
    Likes Received:
    276
    Location:
    Ottawa
    you wont be able to put any more shit in your webspace
     
  3. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Thats what i figured...thanks..
     
  4. Dural

    Insert something witty

    Joined:
    Jul 2, 2003
    Messages:
    4,904
    Likes Received:
    0
    Location:
    Newmarket
    Or, just download it all into a seperate directory and check the size of all the files there!
     
  5. JoeLouie

    Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    14,537
    Likes Received:
    236
    Location:
    Lower Sackville
    it's funny.... they say 5mb, but I've had at least 9 or 10 mb on mine before.
     
  6. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Really? maybe i'll try to add a small vid, see what happens..
     
  7. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    So i added a vid..i now im over 5mb now. Everything seems to be working good! Thanks!
     
  8. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    76,353
    Likes Received:
    5,324
    Location:
    Halifax
    If you want anything hosted, let me know....
     
  9. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Will do! Thanks Boots!
     
  10. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Well i added another vid..9.1mb and it seems to work alright..

    http://www.accesswave.ca/~sc0tt/images/Scottscaridle1.wmv

    Boots, off topic, but when you take a vid, well the one i took is only 25sec long, but damn, 9.1mb! Anyway to make the vid size smaller?

    EDIT..i used XP movie maker and got it down to 2.7 with some changes to it! :D
     
  11. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    76,353
    Likes Received:
    5,324
    Location:
    Halifax
    take it in lower quality... thats about the only way to make it smaller... or recompress it with divX or something.
     
  12. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    hmm..i'll go back and read the manual..not sure i know how to take em in lower quality..lol

    but does the link work?
     
  13. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Figured out the lower quality..but damn..its WAY lower..gross looking!
     
  14. LMAC

    _

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    16,119
    Likes Received:
    276
    Location:
    Ottawa
    No you didn't, unless you have an accesswave account.
     
  15. Scott

    Scott
    [OP]
    rawr

    Joined:
    Jun 25, 2004
    Messages:
    37,668
    Likes Received:
    1,799
    Location:
    East Jeddore NS
    Mines Accesswave..is that different?
     
  16. Boots

    www.reality-check.ca

    Joined:
    Jun 3, 2003
    Messages:
    76,353
    Likes Received:
    5,324
    Location:
    Halifax
    I have accesswave too.. whats the deal yo?
     
  17. JoeLouie

    Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    14,537
    Likes Received:
    236
    Location:
    Lower Sackville
    yea, mine is actually accesswave.... what's the limit on one of them bad boys? I just assumed that now that Accesswave is Eastlink that it would be the same...
     
  18. LMAC

    _

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Messages:
    16,119
    Likes Received:
    276
    Location:
    Ottawa
    pm with questions
     

Share This Page