1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cant play sound

Discussion in 'Reality Check' started by NameLeSS, Mar 1, 2009.

  1. NameLeSS

    NameLeSS
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    6,085
    Likes Received:
    553
    Location:
    Hawks landing ,Priddis
    Can someone tell me how to fix this. There is no sound at all when i try to watch videos on the net, but i works fine when i want to play music from limewire.
     
  2. JoeLouie

    Well-Known Member

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Messages:
    14,537
    Likes Received:
    236
    Location:
    Lower Sackville
    Learn to read lips? :lol:
     
  3. NameLeSS

    NameLeSS
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    6,085
    Likes Received:
    553
    Location:
    Hawks landing ,Priddis
    No sir.
     
  4. Markus

    interwebz

    Joined:
    Jan 4, 2007
    Messages:
    3,280
    Likes Received:
    0
    Location:
    HRM
    This might be a dumb question, but have you tried to reboot your PC/Laptop recently to see if that would work. I had this happen once and that worked.
     
  5. NameLeSS

    NameLeSS
    [OP]
    Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    6,085
    Likes Received:
    553
    Location:
    Hawks landing ,Priddis
    ya i did that before i posted this.
     
  6. User1628

    Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2004
    Messages:
    45,612
    Likes Received:
    90
    Location:
    Nova Scotia
    turn your speakers to "on"
     
  7. pohead

    b00b

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Messages:
    5,506
    Likes Received:
    0
    Location:
    Nova Scotia
    the site your watching videos on, look for a sound on/off feature..some sites have them.
     
  8. Hiltzy

    .

    Joined:
    Apr 10, 2007
    Messages:
    19,970
    Likes Received:
    20
    Location:
    Dartmouth
    could also be the plugin from the site. Try clearning your cookies/temp internet files. When yu go back to the site...should re-install the plugin the site uses.
     

Share This Page